Kunstacademie

 

Vanaf schooljaar 2023-2024 vinden na school lessen gegeven door de gemeentelijke kunstacademie (beeldatelier) plaats.  We zijn fier om als school ook dit naschools aanbod te kunnen doen.
Is uw kind graag creatief bezig, schrijf dan zeker in!

 
 Wat houden deze lessen in?
We bieden een wereld van beeld, geluid, beweging... ook wel gekend als het koninkrijk van de beeldende en audiovisuele kunsten.
Waar we naar toe gaan ligt nog niet vast. Dit moet je zelf mee ontdekken! Wij vragen dat je spontaan bent en blijft. Wij varen door oceanen van oude en hedendaagse kunst. Wij stappen door een jungle van klei, verf, video, vindmateriaal en nog zoveel meer.

De kinderen volgen één les per week op dinsdag van 15u20 tot 17u op onze school.

Prijs: gewoon tarief 91 euro, verlaagd tarief 64 euro, UiTpas Maasland met kansenstatuut 26.20 euro. (21.20 euro) Dit inschrijvingsgeld is voor een heel schooljaar.

Op donderdag 11 mei gaan de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar van start.  De lessen zijn voor de leerlingen van het lager onderwijs.
 
Inschrijven kan alleen op afspraak op het secretariaat van de academie (089-76 97 77) of online: 

https://mijnacademie.be/kunstacademiemaasmechelen 

 
 
 Voor hulp bij een online inschrijving kan u de academie binnen de openingsuren telefonisch contacteren. We kunnen u ook verder helpen op school.  Bel dan even voor een afspraak.
   
 Meer info, o.a. of u korting op het inschrijvingsgeld kan krijgen, vindt u op: www.academiemaasmechelen.be
 
Indien u denkt recht te hebben op een korting op het inschrijvingsgeld, stuur het document hiervoor eerst naar ons secretariaat. Onze medewerkers laten u dan zo snel mogelijk weten of u hiervoor in aanmerking komt en welk bedrag u dan dient te betalen.


Op de Academie kan alleen met bancontact betaald worden. Als u online inschrijft, kan dat via de betaalknop.
 
 Schrijf tijdig in om ongemakken te vermijden.